Meteen naar de inhoud

Voor de wijk, Door de wijk

In dit Blog wil ik regelmatig de bezoekers op de hoogte brengen van mijn vorderingen bij het boek “Veertig jaar Stadspolders”. Dat schrijf ik nu wel leuk, maar ik ben ook maar een gewone inwoner van Stadspolders, waar ik bovendien nog maar net 25 jaar woon. Ik pretendeer dan ook zeker niet dat ik alles weet over onze wijk. Integendeel: Ik denk dat er andere mensen zijn die er veel meer van weten. Daarom hoop ik op heel veel hulp en input van iedereen die mij daarmee willen helpen.

Ik heb mijn kennis vooral doordat ik in die 25 jaar ook vrijwilliger ben geweest bij de Polderkrant. Dat is een krant “Voor de wijk, Door de wijk”. Met datzelfde motto wil ik ook dit boek maken. Dat boek wordt dan ook voor iedereen, door iedereen. Want het staat gewoon gratis op het internet voor iedereen. Ik blijf natuurlijk eindredacteur om eea in goede banen te leiden.

Lees het, geef commentaar, toevoegingen of verbeteringen, heb je nog foto’s die het verhaal ondersteunen, anekdotes die het verhaal ondersteunen, stuur me dat via de contact-link op deze website.   

foto Henk van der Maas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *