Meteen naar de inhoud

Leuke reacties gekregen en verwerkt

Ik heb net de nieuwe versies van het geschiedenisboek “40 jaar Stadspolders” online gezet. Sinds de vorige update heb ik een flink aantal enthousiaste reacties gekregen, waaronder ook goede aanvullingen. Dat vind ik ontzettend leuk, want dat betekent dat mijn opzet werkt: dat we SAMEN de geschiedenis schrijven.

In de nieuwe versies zijn die reacties verwerkt en ik ben de afgelopen weken vooral bezig geweest met het afmaken van Hfst 6: 2000-2010. Dat was nog maar voor de helft geschreven, maar is nu klaar. Ondertussen heb ik ook al een deel van het laatste hoofdstuk 7 geschreven, dat gaat over de afgelopen 10 jaar. Maar daar moet nog veel aan toegevoegd worden.

Ik krijg graag verbeteringen en toevoegingen. Een leuke anekdote, een interessante gebeurtenis, een treffende foto. Alles is welkom.

2 reacties op “Leuke reacties gekregen en verwerkt”

 1. Hallo Henk,

  Ik heb met een plezier de eerste 6 hoofdstukken van je boek gelezen. Ik kijk uit naar het laatste hoofdstuk!
  Hoewel ik pas naar verhouding heel recent actief ben in de wijk, blijft mijn aanbod van kracht: Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag!

  Hartelijke groeten

  William Jacobs

  1. Bedankt William,
   Ik ben voor 90% klaar met het laatste hoofdstuk en zet dat ‘live’ als het 100% is. Ik ben dan heel blij als ik daar commentaar op krijg. Ik heb eerder al paar aanvullingen en verbeteringen doorgekregen op eerdere hoofdstukken en daar ben ik dan heel blij mee. Dit is gewoon een hobbyproject van me en ik ben absoluut geen historicus. Dus elke aanvulling en verbetering is welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *